Bicajra fel...


Johnny G. Spinning

A Spinning® a teremkerékpáros (indoor cycling) tréningek egyik fajtája. A Spinning® program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning. A tréning a programhoz kifejlesztett eszközön, az ún. Johnny G Spinner® teremkerékpáron zajlik. Az egyik legkiválóbb kardió edzésprogram. Igen kemény állóképesség-fejlesztés és zsírégetés kombinációja. A csoportos Spinning edzések jól követhető, zenés órák, amelyen oktatóink gyakran kivetítőt használnak, mely az izzasztó sportolás mellett hatalmas vizuális élményt nyújt. Így tudunk a téli hidegben is akár egy erdős vagy hegyi utas biciklitúrát tenni.
SpinRacing

A SpinRacing csoportos zenés teremkerékpár tréning, szakképzett oktatók irányításával, mely sikerének titka: kerékpár + aerobic egyszerre összegződnek. Koreografált óra, amely karmunka használattal is ötvöződik, így válik változatossá és szórakoztatóvá is egyben. Az óra egyszerű, mindenki számára könnyen elvégezhető, ugyanakkor precíz intenzitású kontroll jellemzi, így a végeredmény egy hatékony, állóképesség fejlesztő, nagy kalória felhasználással elvégzett „kerékpározás”. Az edzések során különös figyelmet fordítunk a zene ütemszámának kihasználására.
Lassú, közepes, ill. gyors ütemű zenék határozzák meg az edzés karakterét, melyek segítségével hegy, sík illetve lejtőmenetet tudunk modellezni. Természetesen a fordulatszám változásával az intenzitás mértékét is szabályozhatjuk, így igen változatossá tehetjük edzéseinket. Mivel egymástól távol eső izomcsoportokat mozgatunk meg felváltva, olykor egyszerre, így az a keringési rendszerre igen jelentős terhelést ró, ezért az állóképességünk fejlesztése fokozottan garantált.
Elérhetőségeink


Telefon:06-42/400-040
Mobil:06-30/326-7500
E-mail:info@dfitness.hu